PROIZVAJAMO

Asfaltne zmesi

  • V Remontovi asfaltni bazi v Veliki Pirešici proizvajamo različne tipe asfaltnih zmesi. Njihovo kakovost nadzorujemo v svojem certificiranem laboratoriju. S strokovno ekipo izvajamo vse preiskave vhodnih surovin in izhodnih zmesi, ki zagotavljajo končni izdelek po meri pričakovanj naših strank in partnerjev.

  • Specializirani smo za vse oblike asfaltiranja, od dovoznih poti in robnikov do parkirišč, kolesarskih stez in velikih cestišč. Z našo asfaltno bazo, strokovnimi ekipami in sodobno strojno opremo poskrbimo za najvišjo kakovost in vrhunske storitve, ki presegajo vaša pričakovanja. Z enako mero profesionalnosti izvajamo vse manjše in tudi največje infrastrukturne projekte.

Certifikat za asfaltne zmesi

Betonske mešanice

Pričakovanja v gradbeništvu se spreminjajo in zahtevajo hitro prilagajanje ter odlično in cenovno ugodno izvedbo v čim krajših rokih. To zagotavljamo tudi z našo betonarno v Veliki Pirešici, kjer proizvajamo vse standardne in posebne betonske mešanice za svoje projekte in projekte drugih. S strokovnim nadzorom v našem laboratoriju poskrbimo za ustrezno kakovost betonskih mešanic, da lahko dobite le najboljše.

Certifikat za betonske mešanice

Jeklene konstrukcije

Jeklene konstrukcije zagotavljajo hitro in enostavno gradnjo ter vzdrževanje, njihova življenjska doba pa je dolga in nudi možnosti ponovne uporabe. V Remontu načrtujemo, izdelujemo in montiramo jeklene konstrukcije za naše gradbene projekte ter po vaših merah, različnih dimenzij in za različne namene.