GRADBENI INŽENIRING

V družbi Remont vam z našimi znanji, izkušnjami in inovativnim razmišljanjem svetujemo in vas vodimo do pravih odločitev v vseh fazah gradbenega projekta. Vemo, da je dobro premišljeno in strokovno načrtovanje prvi pogoj za ustrezno, učinkovito in kakovostno izvedbo ter zadovoljstvo naših strank in partnerjev. Obvladamo vse gradbene faze in prevzamemo projekte do izvedbe na ključ. Ko zaupate Remontu, prepuščate organizacijo in vodenje gradnje izkušenim strokovnjakom.

Funkcionalno

Funkcionalna vrednost visoke ali nizke gradnje je tista prva, brez katere v gradbeništvu ne gre. Zato dajemo v Remontu osnovni poudarek namenskosti in uporabnosti, ki izpolnjujeta pričakovanja naših strank in partnerjev.

Sodobno

V Remontu sledimo sodobnim smernicam stroke in storitve izvajamo strokovno ter odgovorno. Upoštevamo najsodobnejša znanja in tehnologije ter visoke zahteve sodobnih potrošnikov.

Ljudem prijazno

Sposobnost sodelovanja in dobra komunikacija nista samoumevni. V Remontu ju cenimo in spodbujamo ter ravnamo odgovorno do naših sodelavk in sodelavcev, naših strank in partnerjev ter skupnosti, v katerih delujemo.

Okoljsko odgovorno

Okoljska odgovornost že dolgo ni več stvar etike in morale. V Remontu smo zavezani skrbi za okolje, saj se zavedamo, da je to pomemben pogoj za trajno uspešnost. Nova okolja bivanja zato ustvarjamo z mislijo na sedanje in prihodnje generacije.

Cenovno ugodno

Dobro je, da domišljija nima meja, saj lahko le tako poiščemo najučinkovitejšo rešitev za nastali izziv. A s poglobljenim znanjem in dobrim poznavanjem različnih načinov in korakov bo gradnja z Remontom tudi cenovno ugodna.